13 Yorum 13 Yorum  | 02 Nisan, 2006

aslen, serinin ikinci halkasi olarak kabul edilebilir.

istanbul'daki trafik sorununun toplu tasima araclariyla halledilebilecegine olan inancimiz gun gectikce artsa da, toplu tasima araclarindaki trafigin ne ile halledilebilecegine olan merakimiz da ayni derecede artmakta.

üsküdar meydani kapatildigindan bu yana, üsküdara inmeyi kesen bir üsküdarli olarak varimizi yogumuzu kadiköy yollarina serdigimizden bahsetmis olmaliyim. bir yerlerde. kadiköy-besiktas arasi calisan vapurlarin da yarim saatte bir kalkip, denizlerimizin hemen hemen en yogun hatti oldugunu eklemeye de gerek yoktur muhtemelen. tek rakibim rambo.

ne zamanki ido'da da aktarma gecmeye basladi, mavi akbilliler bir anda karsiya otobusle gecmekten vazgecip, vapura dadandilar. sabah sekiz derslerine yetisme vapurum olan 07:15 vapurunda bile artik kafeterya kisminda arkadaslarla oturup kahvalti edip bir tatli huzur almaya giderkenki günlerimiz pek bir mazide kaldi. cogu zaman kazan dairesinde bile bos yer bulamayip, eksi bilmemkac derecede disarida titrer hale geldik. kronik olarak iki aydir da hastayim. sükürler olsun ki hava isiniyor. bundan sonraki tek korkum, vapur ici sicaklik 50 dereceye varmisken disarida yer kalmamasi. olabilir. hani.

ido'nun ek sefer düzenlemesini talep ediyoruz. ben, ben ve yine ben.

perleş - (perleche/ angular chellitis) normal zamanlarda herhangi bir zarari olmayip, uygun ortam buldugunda enfeksiyon olusturan firsatci patojenlerin olusturdugu bir cesit lezyon.