3 Yorum 3 Yorum  | 04 Kasım, 2005

türk insanının atasözü gibi bellediği bu söz, aslında bazı bazı korkutuyor beni. malum, heryere giderken akbil ve ben ikilisini oluşturarak gidiyoruz. öyle bir "alo" diyince kapımızın önünde bitiveren arabalar da yok. bunun bir de alışverişe gidince poşet taşıyan kısmı var ki, o ayrı bir başlık konusu.

bazen, tüm istanbul halkı aynı anda dışarıya çıksa, neler olur gibisinden hayallere dalıyorum. hani bir de zıplasak; aslında çinle tahtarevalli oynar, katrina olusturur eseriz ama, onlar derin mevzular. benim mevzum ise, bayramalrda bedava hale gelen iett otobüsleriyle alakalı. nitekim bu sayede, benim "tüm istanbul halkını dışarı çıkartan" hayalimin %50'lik kısmı vücuda geliyor; istanbul halkı; bayram ziyaretine giden ve bayram ziyareti için evde bekleyen olmak üzere ikiye ayrılıyor. (p<0.05)

en az 6 milyon insan sokaklarda ve çoğunlukla toplu taşıma araçlarındayken de, inanır mısınız hiç dışarı çıkasım gelmiyor. ( ben inanırım. ben de!) yarın, uzun süredir görmediğim bir arkadaşımla buluşacağım ve gece gece afakanlar bastı, en "rahat" ulaşım çözümlerini gözönünden geçirirken. acaba siper alıp, ziyaret için evde bekleyen mangasına mı katılsam ne?

3 Yorum:

Anonymous Adsız dedi ki...

ha ha. güldüğüme bakma gerçekten mantıklı olmuş . Millete bedava bok var desen ona bile sarcak.Bak diyorumki sen sen ol yaşamana bak hayatın zaten bir akışı var beleşede konsan pahalıyada konsan mutlaka bir gün kafanı duvarlara vurup pişman olduğun bir şeyler olacaktır

Pazartesi, 20 Mart, 2006

 
Anonymous Burun Estetiği dedi ki...

Burun Estetiği ameliyatı öncelikle bir hastanede ve donanımlı bir ameliyathanede yapılıyor. Burun estetiği ameliyatı mutlaka genel anestezi altında yapılmalıdır. Ben estetik cerrah olarak asla lokal anestezi altında burun estetiği olmanızı önermem.

Burun Estetiği ameliyat süreleri estetik cerrahtan cerraha ve ameliyattan ameliyata çok değişir. Çoğu zaman burun estetiği ameliyatlarımı 60-90 dakika arasında tamamlamaktayım. bazı hastalarımda bu durum 4 saati bulabiliyor bu ameliyatın süresi hastanın burun ve fizyolojik durumu ile orantılıdır.

Estetik Burun estetiğinde açık ve kapalı yöntem olarak bilinen iki değişik yöntem vardır. Açık teknikte iki burun deliği arasındaki ciltte bir kesi de yapılıyor. Bu şekilde burun içerisindeki bir çok yapı, özellikle de burun ucu kıkırdakları yukarıdan görülüp şekillendirilebiliyor.Saç Ekimi operasyonları ile burun estetiği operasyonları birlikte yapılabilmektedir. Ayrıca günümüzde Göğüs Estetiği operasyonlarındaki artış gözden kaçmamalıdır. Estetik cerrahide gelinen tecrübe şu an için avrupanın çok ötesindedir . Estetik cerrahi alalnında türkiye dünya lideri olma yolunda çok emin adımlarla ilerlemektedir.Liposuction zayıflamaktan daha çok şekil verme ameliyatıdır...

Çarşamba, 04 Nisan, 2012

 
Anonymous Adsız dedi ki...

Değerli site yöneticisi,bloğunuzdaki paylaşımlarınız çok yararlı oluyor ağır ceza avukatı olarak bu paylaşımlardan dolayı teşekkür ederiz.

Cuma, 06 Temmuz, 2012

 

Yorum Yaz